Kringlooplijn

Kringlooplijn Oosterhout is Duurzaam

Kringloopwinkels in ons land leveren een veel grotere bijdrage aan het milieu dan vaak wordt gedacht. Zo levert het inzamelen van één ton goederen een besparing op van één ton CO2-emissie. Dat blijkt uit berekeningen van TNO. Een kringloopbedrijf is dus wat dat betreft een echt duurzaamheidsbedrijf waar spullen ook een tweede leven krijgen. Daarom zijn wij als  Kringlooplijn Oosterhout ook trots dat wij kunnen stellen dat we ook echt 100% duurzaam zijn.

Kringlooplijn Oosterhout streeft ernaar om zoveel mogelijk spullen een tweede leven te geven. Dat doen we door deze spullen te verkopen in onze winkel. Hierdoor maken we andere mensen weer blij met mooie spullen voor lage prijzen. Het gaat onder andere om kleding, textiel, meubels, huisraad, elektrische apparaten, speelgoed en boeken.

Zoals gezegd staat hergebruik hoog in het vaandel van de kringlooplijn Oosterhout. Spullen die niet verkocht worden krijgen een nieuwe bestemming door onder andere recycling of upcycling.

Heb jij spullen die je niet meer nodig hebt? Kom ze langsbrengen bij onze vestiging aan de Kanaalstraat 5 in Oosterhout of mail ons oosterhout@kringlooplijn.nl of bel 0162-438979

Wilt u spullen laten ophalen dan kan dat natuurlijk ook. Het is zelfs mogelijk indien gewenst uw hele huisraad uit uw huis te halen indien u bijvoorbeeld een huurhuis leeg en bezemschoon moet opleveren.

Kringlooplijn Oosterhout staat voor Duurzaam denken en doen!

Wij zien u graag voor een bezoekje in onze winkel aan de Kanaalstraat 5 te Oosterhout!