Repair Café

KOM NAAR DE MARKT

zaterdag 12 Oktober , Arendshof ; Hemaplein

Kent U het Repair Cafe Oosterhout?

Door uw kapotte spullen te repareren gunt u ze een tweede leven!

Repair Café Oosterhout repareert en opent altijd elke laatste zaterdag van de maand in Activiteitencentrum De Bunthoef, Bloemenhof 2, bij winkelcentrum Zuiderhout van 10.00 tot 14.00 uur.

 

Het Repair Café Oosterhout staat voor duurzaamheid en spaarzaamheid. Duurzaam en spaarzaam omgaan met de grondstoffen die de aarde ons geeft. De natuur zorgt voor ons, we hebben een gezonde natuur nodig, schoon water, schone aarde en schone lucht. We willen samen met u een verschil maken in het verkleinen van de afvalberg en richting geven aan veranderende opvattingen over de huidige wegwerp - en consumptie maatschappij. Wanneer we door gaan op de ingeslagen weg en blijven streven naar economische groei met ons huidig consumptiegedrag dan hangt daar een prijskaartje aan: grondstoffen worden schaarser en de vervuiling gaat in rap tempo door, waardoor we onze toekomst op het spel zetten.

Het Repair Café richt zich op een breed publiek en is zeker niet alléén voor mensen met een kleine beurs zoals onterecht nog wel eens gedacht wordt.. Repareren kunt u doen om verschillende redenen. Om te besparen, te consuminderen of om een positieve bijdrage te leveren aan ons milieu. Ook wordt op deze manier met elkaar gewerkt aan het op peil houden van de nog aanwezige reparatiekennis. Iedereen is welkom bij het Repair Café Oosterhout

Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, computers en randapparatuur, meubels, fietsen en andere zaken met wielen denk aan een rollator, kinderwagen, buggy of rolstoel, elektrische apparaten, serviesgoed, speelgoed, klokken, sieraden en onderhoud of reparatie aan uw naaimachine. Ook het slijpen van uw botte scharen, messen en klein tuingereedschap is mogelijk. Ervaren reparateurs zullen de reparatie als u wilt samen met u verrichten, zodat u een dergelijke reparatie misschien in het vervolg zelf zult kunnen uitvoeren. Toegang en parkeren is gratis. Eventueel vervangend materiaal is voor uw eigen kosten.

Meer informatie:

Het Repair Café vind je ook op: www.repaircafe-oosterhout.nl

Facebook: www.facebook.com/repaircafe.oosterhout

Twitter: @repaircafe0162